Dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje automobila je sjajan način da osvežite enterijer, postignete vrhunski izgled svog četvorotočkaša i rešite se skrivenih opasnosti po Vaše zdravlje. Ova usluga je podjednako bitna kako fizičkim tako i pravnim licima. Većina ljudi veliki deo svog dana provodi u automobilu - i zbog nerviranja oko gužve verovatno ne stignete ni da razmišljate o mikrobima koji se kriju u enterijeru Vašeg vozila. Svakoj prostoriji u kojoj provodite dosta vremena treba posvetiti pažnju - nikada ne biste sebi dozvolili da sedite u prašnjavoj i prljavoj prostoriji, zar ne? Isto važi i za Vaš automobil.

Ovo je naročito problem u letnjim mesecima, kada visoke temperature više pogoduju razvoju štetnih mikroorganizama koje udišete. Dubinsko pranje auta bi trebalo da se uvede kao jedan od bitnijih servisa Vašeg ljubimca na četiri točka jer podjednako je važno i za Vaše zdravlje, kao i za estetiku. Vaš stari automobil u potpuno novom ruhu, uz redovnu uslugu dubinskog pranja nećete dugo poželeti da ga zamenite. Sa nama ulažete u trajanje i postižete bolji komfor.

 

 

Klasičnim pranjem enterijera samo prividno rešavate problem - ono što i jeste najveći problem, ostaće duboko skriveno u sedištima. Zato razmazite svog ljubimca i priuštite mu vrhunsku uslugu, dozvolite da dubinsko pranje automobila postane vaša tradicija.  Dubinsko pranje enterijera vozila vršimo na licu mesta, najsavremenijim mašinama i ekološkim preparatima. Isti dan možete da uživate u vrhunskoj čistoći i svoju vožnju učinite prijatnijom i udobnijom. Onda Vam možda i nerviranje oko saobraćaja neće tako teško pasti jer ćete biti u prijatnom ambijentu.

Kada jednom odlučite da nam ukažete svoje poverenje - verujte da će Vam dubinsko pranje auta preći u naviku. Zakažite svoj termin još danas! Radimo na čitavoj teritoriji Beograda skraćujemo Vam vreme čekanja i štedimo novac! I najbitnije - naš entuzijazam je zarazan a usluga vrhunska.

Pozovite nas i prepustite nam brigu o Vašem automobilu!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Brankova 19, Beograd