Popusti za veća dubinska pranja nameštaja

Dubinsko pranje dušeka

Dubinsko pranje dušeka je važno da bi imali zdrav i neometan noćni san. Neadekvatnim održavanjem Vašeg dušeka pogodujete razmnožavanju grinja, nagomilavanju prašine što dovodi do niza disajnih problema. Ukoliko Vas muči hronični umor, neispavanost i nemogućnost da imate svojih zdravih osam sati sna - krajnje je vreme da preduzmete nešto po tom pitanju.

Dubinsko pranje kreveta je jedan od prvih koraka koje možete preduzeti ka zdravijem i lepšem snu. Zamislite da se budite u čistom, svežem i mirisnom krevetu - ovo će malo otežati ritual rastanka sa krevetom kada ujutro morate na posao ali bar ćete se buditi naspavani i najbitnije zdravi.

 

Čistija sredina za bolji san

Prosečna osoba provede ⅓ svog života spavajući tako da Vaša oaza mira mora biti čista a prostorija prozračna, opuštajuća i sveža. Relaksacija je bitan deo svakog dana a kvalitetan odmor je preduslov za dobro funkcionisanje. Dobar noćni san ili slatka popodnevna dremka igraju bitnu ulogu. Bez kvalitetnog noćnog sna nećete biti dovoljno fokusirani i motivisani za posao i za druge aspekte života. Stoga, unapredite higijenu svog prostora sa dubinskim pranjem dušeka.

Bitno je da naglasimo da ne nosimo Vaše dušeke nigde - ceo proces dubinskog čišćenja radimo na licu mesta. Dakle isti dan možete da uživate u svežini. Naša sredstva za dubinsko pranje kreveta garantovano uklanjaju uporne fleke, grinje i alergene, kao i neprijatne mirise. Sredstva su potpuno bezbedna i u kombinaciji sa najsavremenijim mašinama koje koristimo, ostaje samo besprekorna svežina.

Vršimo dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta nameštaja i dušeka - temeljno i efikasno! Vaše je samo da donesete odluku i kažete ‘’da’’ zdravijem noćnom snu i zdravijoj sredini. Transformišite Vašu spavajuću sobu u opuštajuću i zdravu oazu mira  po veoma pristupačnim cenama

Pozovite nas odmah i obzbedite svoj odmor iz snova, u vašoj sobi!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Brankova 19, Beograd