Održavanje poslovnog prostora

Prepustite održavanje poslovnog prostora nama! Profesionalno pristupamo svakom zadatku i nalazimo rešenja po Vašoj meri. Svaki prostor i svaki posao je priča za sebe. Bilo da tek započinjete Vašu poslovnu avanturu ili ste već uigrani igrač na tržištu, svakako znate da su čista kancelarija i prostor - izuzetno bitan faktor.

U mogućnosti smo da personalizujemo uslugu prema Vašim potrebama, kako prostornim tako i vremenskim i da po povoljnim cenama podignemo higijenu Vašeg poslovnog prostora na viši nivo. Brzo i efikasno čišćenje kancelarija će biti prijatno iskustvo i za Vaše zaposlene - radni zadaci će se lakše i produktivnije obavljati u čistom i prozračnom prostoru. 

Ukoliko tek počinjete svoj posao, sigurno ste već iskusili da ste i Vi i Vaš poslovni prostor pod lupom -  kako klijenata tako i poslovnih partnera. Ukoliko ste već uigrani igrač, sigurno želite da održite već stečeni utisak i očuvate reputaciju - naročito pred konkurencijom. Na kraju krajeva, svakako biste želeli da se svi koji borave u Vašim prostorijama osećaju prijatno.

 

Koliki god da je obim Vašeg posla i veličina firme - profesionalno čišćenje i održavanje higijene poslovnog prostora svakako je deo zdravih navika i imidža. 

Dovoljno je da priuštite s vremena na vreme/periodično održavanje poslovnog prostora nama i nećete morati više da brinete oko toga da li je radna sredina zdrava. Čistim prostorom se unapredjuje radna atmosfera, a mirisna radna sredina je nešto posebno.

Šta sve ulazi u paket održavanja poslovnih prostora i čišćenja kancelarija?

Nudimo Vam čitav paket usluga - čišćenje kancelarije, od podruma do plafona! Najsavremenijim mašinama ćemo dubinski očistiti Vaše tepihe i itisone. Takođe mašinski čistimo i poliramo sve vrste podova po najpovoljnijim cenama. Ukoliko radite u prometnoj sredini gde puno ljudi prolazi svaki dan i zaposleni su stalno na nogama - ne moramo ni da objašnjavamo koliko se nečistoća nakupi za kratko vreme. 

Vodite računa o Vašim prostorima na pravi način i pogodnosti će biti velike!

Dubinsko pranje kancelarijskih podova
Dubinsko pranje kancelarijskih podova

Pogledajte još fotografija našeg rada u našoj galeriji!

Redovnim održavanjem produžićete životni vek i Vašem nameštaju - nećete morati da razmišljate o kupovini novih kancelarijskih stolica dugo vremena. Poliramo staklo i podove do visokog sjaja - prirodna svetlost i njen normalan protok će pomoći povećanju produktivnosti, bolje budnosti i pre svega zdravlja Vaših zaposlenih.

Znamo da svi posvećuju veliku pažnju detaljima a Vaša kancelarija je kao Vaša vizit karta - i svakako ostavlja mnogo jak utisak. Prijatan prostor, lepa estetika i prijemčivost oku mogu da odigraju bitnu ulogu. Mislite o tome! 

Posedujemo višegodišnje iskustvo u održavanju poslovnih objekata - sa nama su naravno, uvek čista posla 🙂

Kontaktirajte nas i dopustite da kreiramo ponudu po Vašoj meri!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Brankova 19, Beograd