Popusti za veća dubinska pranja nameštaja

Dubinsko pranje nameštaja

Temeljno, profesionalno i efikasno pružamo usluge dubinskog čišćenja nameštaja i nalazimo rešenja za besprekornu svežinu. Vratite stari sjaj vašem nameštaju od mebla ili kože, radimo sa svim materijalima na tržištu i postižemo vrhunske rezultate. Dubinsko pranje nameštaja vršimo po pozivu na teritoriji Beograda u vremenu koje Vama odgovara po vrlo pristupačnim cenama. Čisto servis koristi najsavremenije metode u oblasti dubinskog čišćenja nameštaja - uvek nastojimo da pratimo trendove i unapređujemo našu uslugu.

Koristimo izuzetno kvalitetne i pouzdane mašine za dubinsko pranje nameštaja firme Kerher (Kaercher). Takođe, ne koristimo teška hemijska sredstva - koristimo biorazgradiva sredstva koja su na prirodnoj bazi, sa antibakterijskim svojstvima i potpuno su neškodljiva po životnu sredinu.

 

Uvek smo spremni za različite izazove. Pre nego donesete odluku da izbacite svoj stari nameštaj, razmislite još jednom. Još uvek ima nade! Vaša stara sofa ili fotelja imaju svoje mesto u vašem srcu, znate da nijedna posle neće biti tako udobna. 

Dubinsko pranje nameštaja je isplativo

Nekada je lakše ići linijom manjeg otpora i otići u kupovinu novog nameštaja. Ipak dugoročno gledano ne možete to učiniti svaki put kada osetite da je vreme za promenu ili da uprkos redovnom čišćenju vaš dom ne deluje naročito sveže. Dubinsko pranje čini čuda za vaš kućni budžet a nameštaj će vam izgledati kao nov.  Rezultat je uvek isti - prijatan prostor, besprekoran enterijer i zdravija životna sredina.

Na našem blogu možete naći više informacija o vrstama nameštaja i načinima njihovog održavanja. Imajte na umu da postoje i skrivene opasnosti u Vašem nameštaju koje se ne otklanjaju standardnim metodama pranja i čišćenja.

Naš tim Vam stoji na raspolaganju da profesionalno ukloni nečistoće i vrati svežinu u Vaš dom!

Dubinsko pranje nameštaja postaje sve popularnije i pristupačnije - priključite se ovom rastućem trendu i poboljšajte zdravlje Vaše porodice.

Pozovite nas odmah i započnite transformaciju Vašeg doma u oazu mira i dobrog zdravlja!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Brankova 19, Beograd