Dubinsko pranje nameštaja

Čisto dubinsko pranje nameštaja - temeljno, profesionalno i efikasno rešenje za besprekornu svežinu. Vratite stari sjaj vašem nameštaju od mebla ili kože, radimo sa svim materijalima na tržištu i postižemo vrhunske rezultate. Dubinsko pranje nameštaja vršimo po pozivu na teritoriji Beograda u vremenu koje Vama odgovara po vrlo pristupačnim cenama. Čisto servis koristi najsavremenije metode u oblasti dubinskog čišćenja nameštaja - uvek nastojimo da pratimo trendove i unapređujemo našu uslugu.

Dubinsko pranje nameštaja

Koristimo izuzetno kvalitetne i pouzdane mašine za dubinsko pranje nameštaja firme Kerher (Kaercher). Takođe, ne koristimo teška hemijska sredstva - koristimo biorazgradiva sredstva koja su na prirodnoj bazi, sa antibakterijskim svojstvima i potpuno su neškodljiva po životnu sredinu.

Kada se nanesu dopiru i do 5 cm u Vaš nameštaj razgrađujući naslage prašine i fleke. Potom se mebl ispira po principu ‘’čiste kapi’’. Šta ovo znači? Praktično ćete biti svedoci kako prljavštine nestaju kao rukom odnesene jer usisnik će ispirati vaš nameštaj sve dok iz njega ne poteče čista voda.

Uvek smo spremni za različite izazove. Pre nego donesete odluku da izbacite svoj stari nameštaj, razmislite još jednom. Još uvek ima nade! Vaša stara sofa ili fotelja imaju svoje mesto u vašem srcu, znate da nijedna posle neće biti tako udobna.

Dubinsko pranje nameštaja
Dubinsko pranje nameštaja

Nekada je lakše ići linijom manjeg otpora i otići u kupovinu novog nameštaja. Ipak dugoročno gledano ne možete to učiniti svaki put kada osetite da je vreme za promenu ili da uprkos redovnom čišćenju vaš dom ne deluje naročito sveže. Dubinsko pranje čini čuda za vaš kućni budžet a nameštaj će vam izgledati kao nov.  Rezultat je uvek isti - prijatan prostor, besprekoran enterijer i zdravija životna sredina.

Dubinsko pranje nameštaja postaje sve popularnije i pristupačnije - priključite se ovom rastućem trendu i poboljšajte zdravlje Vaše porodice.

Pozovite nas odmah i započnite transformaciju doma u oazu mira, lepe energije i dobrog zdravlja!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Gandijeva 17, Beograd