Pranje tendi, nadstrešnica i suncobrana

Pranje tendi, nadstrešnica i suncobrana je još jedna naša usluga na koju smo posebno ponosni. Po više nego pristupačnim cenama možete uživati u čistim tendama i nadstrešnicama. I nećete morati da se pentrate i sami mučite sa čišćenjem, prepustite akrobatski deo nama! Sve u službi savršene čistoće Vaših eksterijera.

Naš Čisto tim dolazi po pozivu, bilo gde na teritoriji grada Beograda. Pranje tendi, nadstrešnica i suncobrana obavljamo profesionalnim Kercher i Lavor mašinama i sredstvima koja će pomoći da Vaše tende i suncobrani izgledaju kao novi. Uštedećete na kupovini novih suncobrana još dugo vremena a najbolja potvrda će stići verovatno od Vaših klijenata lično.

Masinsko pranje tendi i nadstresnica
Mašinsko pranje nadstrešnica i tendi

Pogledajte još fotografija našeg rada u našoj galeriji pranja tendi i nadstrešnica!

Savršeno rešenje za mala i srednja preduzeća

Ukoliko ste ugostitelj, svakako želite da ispoštujete svoje goste na najbolji način i učinite da požele da se vrate opet. Ne servirate samo piće, servirate dobro raspoloženje! Niko ne bi želeo da sedi na prljavoj stolici ili da gleda prljavu tendu ili suncobran - to bi Vam verovatno zaradilo poneki loši review od strane klijenata. Održavanje poslovnog prostora je postalo imperativ. Zato uslugu pranja tendi posebno ističemo vlasnicima malih i srednjih biznisa i sve  - jer uredno mesto gde obavljate Vaš posao nije samo obaveza, već i odraz poštovanja Vaših klijenata.

I sami verovatno znate koliko svi detalji znače - pranje nadstrešnica i pranje suncobrana je investicija koja je isplativa na duže staze, kako finansijski tako i sa gledišta vrhunske usluge za Vaše klijente. Čistoća tendi će ulepšati  dan proveden na terasi bilo privatnoj ili onoj koja pripada restoranu, kafiću, splavu.

Masinsko pranje ugostiteljskih tendi i nadstresnica
Mašinsko pranje nadstrešnica i tendi

Pogledajte još fotografija našeg rada u našoj galeriji pranja tendi i nadstrešnica!

Pranje tendi, nadstrešnica i suncobrana - za ugodan dnevni odmor i besprekornu čistoću

U letnjim mesecima nema ništa lepše od uživanja u hladovini, uz čašu hladnog pića po vašem izboru i uz čist pogled. Sigurno ne biste voleli da Vam tako lep pogled bude zamagljen prašnjavim suncobranom ili prljavim tendama, zar ne? Prozračan i lep pogled prijemčiv oku doprinosi boljem raspoloženju (i boljem poslovanju ako vam je ugostiteljstvo primarna delatnost). Bilo da imate privatnu oazu za odmor u dvorištu ili se bavite ugostiteljstvom- taj psihološki momenat je veoma bitan jer želite da tako lepi trenuci budu savršeno čisti.

Pranje tendi i suncobrana vrši se brzo, efikasno i pedantno i moći ćete odmah da uživate u boljem komforu i lepšoj atmosferi.

Kontaktirajte nas i obezbedite besprekorno uživanje u letnjim mesecima i sebi i svojim klijentima!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Brankova 19, Beograd