Dubinsko pranje itisona i tepiha

Nudimo vam profesionalnu uslugu dubinskog pranja itisona i tepiha u Vašem poslovnom prostoru ili domu. Uz pomoć savremene opreme, profesionalnih sredstava i obučenog osoblja činimo sve da vratimo stari sjaj itisonima i tepisima, što drastično utiče kako na čistoću i zdravlje tako i na estetiku.

 

Dubinsko pranje tepiha

Koliko god da se trudite nekada vam se čini da sjaj koji je itison imao na početku nikako ne može da se povrati. Tvrdokorne fleke i prljavština se nalaze zapravo  u najdubljim slojevima itisona i do njih ne možete dopreti usisivačem. Ipak pre nego što rešite da dignete ruke i kupite nov itison - isprobajte dubinsko pranje itisona.

Pored dubinskog pranja itisona nudimo i dubinsko pranje tepiha i staza, sve na jednom mestu. Najbolje od svega je što ćete preskočiti onaj dosadni deo sa čekanjem (što je slučaj u servisima za tepihe) - na licu mesta čistimo vaše itisone najsavremenijom opremom koju donosimo.

Takođe mislimo o Vašem budžetu - ne samo što ćete odložiti kupovinu novog itisona nego ćete i vratiti stari sjaj starom i produžiti mu vek trajanja. Dubinsko pranje itisona, bilo gde u Beogradu, bilo kad - štedimo vam i vreme i novac. Naša sredstva uklanjaju tvrdokorne fleke, prodiru do dubinskih slojeva i rešavaju se neprijatnih mirisa, grinja i alergena - garantovano dokazano.

Pranje tepiha
Tepih servis

Vaši tepisi i itisoni će istog trenutka zablistati - gotovo da ćete istog trenutka videti razliku i uživati u istoj onoj raskošnoj lepoti kao i kad se ga kupili. Osvežite svoj prostor i rešite se skrivenih opasnosti koje vrebaju. Zdrava i čista sredina je neprocenjiva - sa nama ćete uložiti ne samo u estetiku nego i u trajanje i zdraviju atmosferu. Uz redovno održavanje dubinskim pranjem vaši tepisi i itisoni će dugo krasiti Vaš dom ili kancelariju.

 

Pozovite nas i zajedno ćemo analizirati postojeće stanje vašeg itisona ili tepiha i predložiti najbolji pristup!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Brankova 19, Beograd