Mašinsko pranje podova

Uslugu mašinsko pranje podova nudimo pravnim i fizičkim licima. Ukoliko posedujete pogon, halu, želite da vratite stari sjaj i ulepšate svoj kancelarijski prostor ili samo želite da detaljno očistite Vaš dom - stojimo Vam na raspolaganju.

Mašinski peremo različite podove: keramičke, itisone, laminate, parkete, sve vrste tvrdih podova od kamenih i mermernih pa sve do betonskih i asfaltnih. Koji god nam zadatak postavite - rezultat je uvek isti - vrhunska čistoća.  Samo uz odgovarajuću negu i pažnju možete biti sigurni da će Vaši podovi uvek odavati utisak elegantnosti i sofisticiranosti. Isto važi i za kancelarijske i industrijske podove - pravilnom negom sprečićete habanja, mehanička oštećenja ili oštećenja izazvana hemikalijama. Prepustite i čišćenje i održavanje nama.

Želite da Vaši zaposleni ili ukućani uvek imaju siguran korak i da ostavite dobar utisak na poslovne partnere i sve koji posećuju vaše prostore - na pravom ste mestu! Uvek smo tu da Vam damo profesionalnu procenu sveukupnog stanja Vaših podova - na osnovu toga ćemo sastaviti našu ponudu za pranje podova. Ipak u kakvom god da su stanju podovi, znajte da će posle naše intervencije biti besprekorni. Ovo će Vas svakako izaći daleko jeftinije od ugradnje novog poda. Iza nas ostaje samo čisto zadovoljstvo (i čisti podovi).

 

Proces mašinskog pranja podova

Kada shvatite da pranje podova nije samo metenje i čišćenje raznim mopovima, što uopšte ne rešava problem nego samo pogoršava situaciju, vreme je da konsultujete profesionalce. Pranje podova se vrši po dogovoru koji servis Čisto postigne sa Vama i po pitanju učestalosti i po ceni pranja. Po vrlo povoljnoj ceni dovešćemo lepotu i higijenu Vaših poslovnih i industrijskih prostora na viši nivo. U cenu ulazi više faktora - zavisi i od kvadrature i nivoa zaprljanosti.

Dubinsko čišćenje najviše akcentujemo na prostorima gde ima najviše prometa. Tvrdokorne fleke, prašina i prljavština u fugama će postati daleka prošlost uz naše dubinsko mašinsko pranje podova. Odmašćujemo i masne fleke koje uvek predstavljaju problem jer su jako uporne a klasičnim načinima samo pogoršavate problem. Proces je brz i efikasan.

Poliranje do visokog sjaja je još jedna usluga na koju smo izuzetno ponosni. Koja god da je vrsta poda u pitanju -uz našu pomoć zasijaće istim sjajem kao kad ste ih ugradili. Uz pravilno tretiranje i nanošenje zaštitnih slojeva poboljšaćete i izgled i trajanje.

 

Proces mašinskog pranja podova
Mašinski opran pod Čisto

Pogledajte još fotografija našeg rada u galeriji mašinskog pranja podova

Kada se postigne dogovor dolazimo na Vašu adresu sa svim potrebnim mašinama. Uz minimalnu buku i uznemiravanje procesa rada - u vremenu kada Vama odgovara, naš mladi tim će prionuti na posao. Vaši zaposleni neće primetiti da smo tamo, primetiće samo vrhunski rezultat.

Zašto je mašinsko čišćenje podova važno?

Higijena Vaših prostora je nešto što će svi posetioci primetiti. Nije bitno da li je Vaš pod ili itison star ili nov - bitno je adekvatno održavanje. Vaši poslovni prostori su Vaša vizit karta koja govori mnogo, svakako želite da ostavite pozitivan utisak na sve koji borave u Vašim prostorijama. Svi posetioci će primetiti svaki detalj - a mi smo tu da se pobrinemo da sve bude besprekorno. Vaši zaposleni će Vam biti najzahvalniji jer oni najduže borave u prostorijama. Mislite o njihovoj sigurnosti i dobrobiti - sigurno da će Vam se vratiti dvostruko sa povećanjem produktivnosti i doprineti boljoj atmosferi među zaposlednima.

Tretiramo sve vrste podova

Ne primenjujemo jedan isti recept za mašinsko čišćenje podova - vodimo računa koje je rešenje najbolje za svaki tip poda ponaosob. Posedujemo veliko znanje i ekspertizu što se tiče tretiranja određenih vrsta podova. Kada čišćenje mopovima i metlom više nije efikasno - vreme je da održavanje poslovnog prostora prepustite profesionalcima. Kako bismo postigli vrhunske rezultate kombinujemo najnovije tehnologije, sredstva koja odlično rade posao i čuvaju sredinu i predanost klijentima. Mi smo profesionalci koji svoj posao shvataju ozbiljno - baš kao i Vi. 

Kontaktirajte nas da zajedno unapredimo Vašu životnu sredinu!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Brankova 19, Beograd