Dubinsko pranje itisona i tepiha

Dubinsko pranje itisona i tepiha - kada želite da povratite svežinu i teksturu vašim tepisima. Tepisi živopisnih boja i predivnih šara zaista mogu da ‘’povežu’’ prostor i učine Vaš dom  lepšim i toplijim. Oni vaš korak čine udobnijim i Vašoj deci su uglavnom omiljeni prostor za igru. Ukoliko posedujete poslovni prostor - tepih ili itison mogu mnogo reći o vašoj eleganciji i ukusu.

Ipak, koliko god da se trudite nekada Vam se čini da sjaj koji je tepih imao na početku nikako ne može da se povrati. Tvrdokorne fleke, dlake od kućnih ljubimaca i prljavština se nalaze zapravo  u najdubljim slojevima itisona i tepiha. Do njih ne možete dopreti usisivačem. Ipak pre nego što rešite da dignete ruke i kupite nov tepih - isprobajte dubinsko pranje itisona.

Pored dubinskog čišćenja tepiha nudimo i dubinsko pranje itisona i staza, sve na jednom mestu - na Vašoj adresi! Preskočite onaj dosadni deo sa čekanjem, što je obično slučaj kada nosite tepihe u servis i pozovite nas! Na licu mesta čistimo naše tepihe najsavremenijom opremom koju donosimo.

 

Takođe mislimo o Vašem budžetu - ne samo što ćete odložiti kupovinu novog tepiha nego ćete i vratiti stari sjaj starom i produžiti mu vek trajanja. Dubinsko pranje tepiha po veoma pristupačnim cenama, bilo gde u Beogradu, bilo kad - štedimo vam i vreme i novac. Naša sredstva uklanjaju tvrdokorne fleke, prodiru do dubinskih slojeva i rešavaju se neprijatnih mirisa, grinja i alergena - garantovano dokazano.

Vaši tepisi i itisoni će istog trenutka zablistati! Gotovo da ćete istog trenutka videti razliku i uživati u istoj onoj raskošnoj lepoti kao i kad se ga kupili. Osvežite svoj prostor i rešite se skrivenih opasnosti koje vrebaju. Zdrava i čista sredina je neprocenjiva! Sa nama ćete uložiti ne samo u estetiku nego i u trajanje i zdraviju atmosferu. Uz redovno održavanje dubinskim pranjem Vaši tepisi i itisoni će dugo krasiti Vaš dom ili kancelariju.

Pozovite nas i zajedno ćemo analizirati stanje Vaših tepiha!

Broj telefona: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

Adresa: Gandijeva 17, Beograd