dubinsko pranje nameštaja

dubinsko pranje namestaja

Dubinsko pranje nameštaja je usluga koja je poslednjih godina postala sve dostupnija, kako finanslijski, tako i u smislu vremena potrebnog da se posao završi. Nekada su se porodice odlučivale na zamenu mebla nameštaja, usled nedostatka i nedostupnosti ove usluge.

dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje automobila

Razmislite koliko puta godišnje operemo automobil, a sedišta i patosnice koji su najviše izložena prljanju zanemarujemo. Dodajte na to so koja ostaje na njima posle odmora, znoj, tragove od prosute kafe i prljavštinu od kućnih ljubimaca.

dubinsko pranje tepiha i itisona

Dubinsko pranje tepiha i etisona

Veći deo prljavštine i prašine završi upravo na podu, a na tepisima i itisonima ulaze duboko i nemoguće ih je očistiti običnim usisavanjem. Fleke su takodje uobičajene naročito u domovima u kojima ima male dece i kućnih ljubimaca.

dubinsko pranje dušeka

Dubinsko pranje duseka

Svi želimo da mesto na kome spavamo bude čisto i bezbedno, međutim to često nije slučaj. Verovanje da je dovoljno staviti čistu posteljinu svakako nije ispravno, jer upravo u dušeku završi veći deo znoja i otpalih kožnih ćelija koje privlače grinje i bakterije.

VELIKI POPUST  OD 10% za iznos preko 3000 dinara

 

DUBINSKO PRANJE BEOGRAD

dubinsko pranje beograd

Dubinsko pranje i  dubinsko ciscenje

U današnje vreme čistoća je izbor, ali i standard. Brz tempo života učinio je vreme dragocenim i sve ga je manje za kućne poslove, ali naša potreba da živimo u čistom i zdravom okruženju je ostala. Ovi uslovi doveli su do pojave servisa koji se bave upravo čistoćom Vašeg okruženja. Dubinsko pranje nameštaja i tepiha podiže standard života, kako u zdravstvenom smislu, tako i u osećaju zadovoljstva svojim životnim i radnim prostorom.

Pranje namestaja
Napredne tehnike za dubinsko ciscenje

Napredovale su i tehnike i tehnologija čišćenja, a mi objedinjujemo medernu tehnologiju i revnosan rad kako bi Vam ponudili profesionalnu uslugu koja će zadovoljiti Vaše standarde i potrebe u pogledu čistoće. Koristimo najmodernije mašine za dubinsko pranje nameštaja, kao i biorazgradiva, nealergijska i  antibakterijska hemijska sredstva za dubinsko pranje nameštaja, tepiha i automobila. Proizvođači ovih sredstava garantuju zaštitu od bakterija i grinja čak do šest meseci u slučaju dubinskog pranja nameštaja. Ona su potpuno bezbedna i za Vašu decu, ali i za kućne ljubimce. Period sušenja nameštaja nakon pranja je od 4 do 10 sati u zavisnosti od godišnjeg doba. To ipak ne znači da je ovo sezonski posao, jer je period sušenja isti u grejnoj sezoni kao i leti. Dakle čistoća nije sezonski posao.

VELIKI POPUST  OD 10% za iznos preko 3000 dinara


DUBINSKO PRANJE BEOGRAD

dubinsko pranje beograd

NAŠIM KLIJENTIMA NUDIMO:

-Povoljne cene

Dubinsko pranje profesionalnim Kercher mašinama

Dubinsko pranje bezbednim i biorazgradivim hemijskim sredstvima

-Uklanjanje neprijatnih mirisa iz nameštaja, tepiha i automobila

-Uklanjanje bakterija i grinja

-Kapacitet i mogućnost da vam obezbedimo uslugu u najkraćem vremenskom roku

-Uslugu od strane profesionalaca obučenih za dubinsko pranje

-Mogućnost reklamacije u slučaju propusta pri dubinskom pranju

Dubinsko pranje tepiha i itisona na licu mesta, bez odnošenja i čekanja

-Čišćenje tendi i nadstrešnica

dubinsko pranje

[edsanimate_start entry_animation_type= “rotateIn” entry_delay= “0.5” entry_duration= “1” entry_timing= “cubic-bezier(0.86, 0, 0.07, 1)” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “scroll” scroll_offset= “45” custom_css_class= “”]

[edsanimate_end]

Najpovoljnije cene

[edsanimate_start entry_animation_type= “rotateIn” entry_delay= “0.5” entry_duration= “1” entry_timing= “cubic-bezier(0.86, 0, 0.07, 1)” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “scroll” scroll_offset= “45” custom_css_class= “”]

[edsanimate_end]

Najbolji  kvalitet

[edsanimate_start entry_animation_type= “rotateIn” entry_delay= “0.5” entry_duration= “1” entry_timing= “cubic-bezier(0.86, 0, 0.07, 1)” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “scroll” scroll_offset= “45” custom_css_class= “”]

[edsanimate_end]

Siguran i pouzdan servis

Naš Instagram

O nama

Čisto je nastao kao entuzijatski projekat tima mladih ljudi koji su uvideli da su usluge vezane za čistoću i dubinsko pranje nameštaja, grane u povoju i svakako usluge koje će u budućnosti biti sve potrebnije. Ono za šta verujemo da je naša prednost u odnosu na ostale je upravo entuzijazam sa kojim pristupamo poslu. Verujemo da je kvalitet usluge upravo ono preko čega ćemo biti prepoznati na tržištu i nadamo se da ćete nam ukazati šansu da to i dokažemo.

Vaše Čisto, Dubinsko Pranje Beograd

Hvala

ŠTA SU TO GRINJE?

Da li ste čuli za grinje? Da li znate kako ih zovu?

Nazivaju ih kućnim ljubimcima. Evo i zašto.

Od grinja ne možete da pobegnete. One su svuda. Na odeći, na obući, na svim komadima nameštaja. Najviše ih ima na odeći koja je u direktnom kontaktu sa vašom kožom, u krevetu u kojem spavate, jastuku, ali i u fotelji, dvosedu ili trosedu na kojem provodite najviše vremena.

Grinje se hrane otpatcima kože. Sitnim delićima kože koje ima svuda, a najviše na mestima koja su nabrojana. Šta je otpadak kože? To je perut. Zato u jastuku ima najviše grinja. Za godinu dana spavanja može ih imati oko tri miliona. Zamislite koliko ih ima u jednoj ugaonoj garnituri. To su milijarde. Možete li da zamislite? Naravno da ne. To je nezamislivo.

Međutim, grinje same po sebi nisu opasne. Ne ujedaju, ne ubadaju, ne peku. Ali, kada se tako dobro najedu sitnim komadićima kože, koje sejemo svuda, proizvode tzv. grinjski izmet. E on je otrov. On je razlog crvenila na koži, svraba, bubuljica i drugih različitih alergijskih reakcija kožnog tipa. I ne samo kožnog već i alergija respiratornih organa.

Jer, obratite pažnju, grinje iz jastuka udišete svakoga dana, svake noći šest do osam sati. Grinje iz nameštaja takođe svaki put kada sedite ili ležite na triosedu. One ulaze u nos, usta, grlo, jednjak, ždrelo i odlaze u bronhije u plkućima. Gde god prođu ostavljaju izmet koji stvara negativne promene. Zato kašljete, svrbi vas grlo, pecka ili čak boli.

Ali šta se tu konkretno dešava? Grinjski izmet sadrži jedan protein koji je apsolutno toksičan za čoveka. Ovaj protein vas neće ubiti, to odmah da se razumemo. Međutim smanjiće kvalitet vašeg zdravlja, oslabiće vam imunitet, ostaviće tragove na koži u vidu crvenila ili bubuljica koje svrbe. To je najčešće na delovima tela koji su u direktnom kontaktu sa prljavim nameštajem. I to su jastuci, dušeci i fotelje, trosedi i dvosedi.

Najgore stvari se dešavaju kada se taj grinjski izmet pomeša sa raznim telesnim izlučevinama. Kada se sve to izmeša sa grinjskim izmetom stvara se užasno otrovna materija koja nekada ume da uzrokuje velike zdravstvene probleme. Govorimo o alergijama po licu, vratu i koži glave. Zatim na rukama i nogama, a naročito na sedalnim delovima tela (zadnjica) i leđima. Zašto? Pa upravo jer ste na tim mestima naslonjeni na nameštaj i jastuke koji su prepuni grinjskog izmeta pomešanog sa znojem i drugim telesnim tečnostima. Jel vam gadno? Muka vam je? U pravu ste, ali… ali, dame i gospodo to je vaša realnost.

Zašto vam sve ovo govorim? Zašto je ovaj metod važan za vaše zdravlje?

Pa upravo zato što je dubinsko pranje nameštaja jedini siguran način da se otarasite ove opasnosti, koja utiče i na Vas i na Vašu decu. Naime, dezinfekciona sredstva koja koristimo pri dubinskom pranju, ulaze duboko u nameštaj i ubijaju parazite, a potom profesionalna mašina izvlači vodu u kojoj se oni nalaze. Proizvođači preparata garantuju zaštitu od ovih parazita i do 6 meseci od dubinskog pranja.

 

tel: 061/6459-250

e-mail: kontakt@cisto.rs

adresa: Braće Jerković 135a