Pranje tendi, nadstrešnica i suncobrana

Pranje tendi, nadtrešnica i suncobrana je još jedna usluga u asortimanu servisa Čisto koja Vam je dostupna po više nego pristupačnoj ceni. Čistoćom tendi, nadstrešnica i suncobrana svakako ulepšavate ambijent u kome boravite i poboljšavate kvalitet uslova života. I sa psihološke strane gledano, sigurno je daleko prijatnije ugledati čistu tendu ili nadstrešnicu nego prljavu. Kao što čovek ne želi da sedne na prljavu stolicu, tako ne želi ni da se sklanja pod prašnjav suncobran. Čistoća tendi, nadstrešnica i suncobrana će ulepšati svaki dan proveden na terasi bilo privatnoj ili onoj koja pripada restoranu, kafiću, splavu jer čistoća podiže ugođaj, a time i zadovoljstvo.

Ovu uslugu nudimo i vlasnicima malih biznisa, jer uredno mesto gde obavljate Vaš posao nije samo obaveza, već i odraz poštovanja Vaših klijenata.
Pranje tendi, nadstrešnica i suncobrana obavljamo profesionalnim Kercher i Lavor mašinama i sredstvima koja će pomoći da vase tende izgledaju kao nove. Posao ćemo obaviti profesionalno, pedantno i brzo. Hvala na ukazanom poverenju. Vaše dubinsko pranje Čisto.

Pranje tendi

Pranje tendi je česta usluga za koju nas angažuju pravna lica, ali osim njih ponekad i fizička, privatni vlasnici prostora koji su pokriveni različitim tendama. Peremo sve vrste tendi, bez obzira na veličinu i konstrukciju i to radimo temlejno, odgovorno i više nego kvalitetno u što kraćem vremenskom periodu. Sušenje tendi zavisi od vremenskih uslova.

Sigurno Vam je zapalo za oko crnilo na tendama koje Vas okružuju i složićete se da deluje prilično neprijatno, ponekad čak toliko da Vas odvrati da uđete u taj lokal. Ovo crnilo obično biva posledica smoga i redovna je pojava koju treba što pre ukloniti jer se time produžava i vek same tende koja svakako nije mala investicija da bi se mogla sezonski menjati. Ali čišćenje i pranje tendi jeste usluga po više nego pristupačnoj ceni. Pranje tendi vršimo Kerherovim(Kaercher) mašinama za ovu svrhu i koristimo takođe specijalne preparate namenjene pranju tendi.

Servis Čisto garantuje uspeh

Vaša tenda će nakon našeg angažmana zablistati svojim punim sjajem i podići imidž Vašeg preduzeća. Dovoljan je samo jedan telefonski poziv i dolazimo kod Vas da operemo tendu na obostrano zadovoljstvo. O kvalitetu našeg rada svedoče osmesi na licima svih naših zadovoljnih klijenata.

Pranje tendi Vaš servis za dubinsko pranje Čisto

Pranje nadstrešnica

Pranje nadstrešnica je jednako važno kao i pranje tendi posebno kada se radi o staklenim površinama. Takođe kao i kod tretiraja tendi koristimo namenska sredstva za pranje nadstrešnica i naravno profesionalne Kerherove mašine za ovu svrhu. Sigurno je daleko lepši ugođaj kada sunčevi zraci nesmetano prolaze kroz staklene površine, odnosno kada na neprozirnim površinama ne vidite naslage prljavštine, prašine, raznorazne smole sa obližnjeg drveća. Upravo svrha nadstrešnice i jeste zaštita od drveća, padavina, vetra, njihovog uticaja i njihovog dejstva. Nadstrešnice peremo efikasno i veoma brzo, a dolazimo u dogovoreno vreme po Vašem pozivu.

Pranje suncobrana

Pranje suncobrana je usluga koju jako često pružamo našim klijentima u letnjem periodu. Međutim efikasno ih možemo oprati i u drugim godišnjim dobima, čak šta više obavezno nas pozovite da ih operemo nakon letnje sezone kako biste ih uskladištili čiste i kako nečistoće ne bi negativno uticale na upotrebnu vrednost suncobrana. Pranje suncobrana ne traje dugo, a efekat je jasno vidljiv, ugođaj zagarantovan. Sigurno će svi Vaši gosti radije boraviti pod čistim i urednim suncobranima. I Sunce voli čiste suncobrane!